Eksperimenter jer ind i fremtiden med venturebaseret innovationsmodel

Mange virksomheder står lige nu med de største udfordringer i mange år. Det er udfordrende for alle, og det stiller enorme krav til virksomhedenes forandrings- og innovationsparathed. De mest innovationsparate er allerede i gang med at re-designe deres produkter, forsyningskæder og forretningsmodeller. Det er en vanskelig øvelse, da der skal innoveres til en fremtid, som ingen endnu kender. Virksomhederne bliver derfor nødt til at eksperimentere sig ind i en ukendt fremtid, og det kræver innovationsmodeller, der er iterative, eksperimenterende og agile. Det kan en venturebaseret innovationsmodel honorere.

Udbytte fra dette webinar

Brug en time på at deltage i dette webinar, som er gratis at deltage i, og bliv klogere på:

  1. Hvordan venturebaserede innovationsmodeller adskiller sig fra den måde, mange arbejder med innovation på i dag.
  2. Hvordan I kan bruge principper fra venturebaserede innovationsmodeller til at designe en mere eksperimenterende tilgang til innovation.
  3. Hvordan I kan designe en systematisk innovationsproces, der vil hjælpe jer til hurtigt, billigt og gradvist at teste og validere ideer.
  4. Hvordan I designer en komplet sekvens af eksperimenter, som I kan bruge til at teste og validere ideer til nye produkter, services og forretningsmodeller.
  5. Hvordan et dansk rejseselskab har brugt metoden og coronakrisen til at skabe en platform for ny og profitabel vækst.

Gratis tilmelding

Der er 25 ledige pladser til webinaret, som afholdes 11. juni kl. 14.00. Hurtig tilmelding anbefales. Du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen herunder.