Lær at lave en valid business case for innovation

Deltag på dette dagskursus og lær at udarbejde en valid business case for innovation. Du vil lære at bruge effektive simulationsmetoder, som på en meget præcis måde belyser innovationsprojekters forretningsmæssige potentiale og ikke mindst usikkerhederne i de forudsætninger, der ligger til grund for business casen. Altsammen i et let kommunikerbart værktøj.

Format

Kurset er i høj grad praktisk orienteret, og det er en fordel, hvis deltagerne medbringer en af deres egne business cases. På den måde tilpasses både læring og de konkrete værktøjer med det samme til virksomhedens value drivers.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, som til daglig arbejder med udvikling og opfølgning på business cases for projekter med høj usikkerhed. Du er sandsynligvis en nøgleperson i virksomhedens innovationsarbejde eller i den økonomifunktion, som innovations- eller projektfolkene samarbejder med. Du er fortrolig med Excel og er nysgerrig på, hvordan I kan blive bedre til at synliggøre værdien og usikkerhederne i virksomhedens innovationsprojekter.

Udbytte

Dette forløb vil både have konkret udbytte for dig personligt og for den virksomheden, du repræsenterer. Du vil fx:

  • Lære at bruge effektive simulationsmetoder til udarbejdelse af business cases for projekter med høj usikkerhed.
  • Lære hvordan du kobler værdien og usikkerhederne i virksomhedens innovationsprojekter til aktiekurs eller markedsværdi.
  • Lære hvordan du systematisk og løbende kan reducere de økonomiske risici for dine innovationsprojekter.
  • Lære hvordan du skaber en innovationsportefølje med optimal balance mellem risici og potentiale.
  • Lære hvordan du løbende kommunikerer den værdiskabelse, som innovationsindsatsen tilfører virksomheden.

Pris

Prisen for dette dagskursus er 2.995 kr. + moms per person. Tilmelder virksomheden to personer, gives der en rabat på 10% per person. Ved tre tilmeldinger stiger rabatten til 20%. Er din virksomhed Innovation Excellence Programpartner, er det gratis at deltage for de første to deltagere.

Tilmelding og spørgsmål

For tilmelding eller spørgsmål vedrørende dette kursus, kan du kontakte os herunder.