forandringsledelse
Innovationseffekter

Bliv bedre til at optimere og kommunikere værdien af innovation

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at optimere og kommunikere værdien af innovation

Værdien af innovation skal optimeres og kommunikeres

Værdien af innovation er større end mange tror. Kig blot på verdens mest værdifulde virksomheder, som alle bygger på unikke ideer. Værdien af gode ideer har med andre ord overhalet værdien af adgang til råstoffer og naturressourcer. Virksomheder skal dog blive bedre til at synliggøre og kommunikere den værdi, innovationskraften tilfører virksomheden.

Ring mig gerne op
8 x tilbagebetales investeringer i innovation typisk med
85 % kommunikerer ikke virksomhedens Return-on-Innovation

Innovationschef hos SE: Det er blevet lettere at få penge til innovation

SE har i samarbejde med The Innovation Board designet en ny og mere innovationsvenlig business case model, der har gjort det lettere at få funding til innovation. Modellen er tilpasset SE's value drivers, og ved hjælp af et avanceret simulationsværktøj kan innovationsafdelingen i langt højere grad synliggøre den værdiskabelse, virksomhedens innovationskraft leverer.

Læs mere om casen

Lær at lave valide business cases for virksomhedens innovationsprojekter

Deltag på dette dagskursus og lær at udarbejde valide business cases for virksomhedens innovationsprojekter. Du vil lære at bruge effektive simulationsmetoder, som på en meget præcis måde belyser innovationsprojekters forretningsmæssige potentiale og ikke mindst usikkerhederne i både tekniske og kommercielle forudsætninger, der ligger til grund for business casen. Altsammen i et let kommunikerbart værktøj.

Læs mere om kurset

Få en transparent business case model, som er designet specifikt til innovationsprojekter

Vores business case modeller designes fra grunden og med afsæt i de value drivers og nøgletal, som er vigtige for, at I kan synliggøre og kommunikere værdien af jeres innovationsprojekter og porteføljer. Modellerne indeholder altid avancerede simulationsværktøjer fra Palisade, som gør jer i stand til visualisere tusindvis af scenarier på få minutter og træffe kristiske beslutninger på baggrund af de meste sandsynlige. 

Læs mere
The Innovation Board lære dig om innovationsregnskab

Kommuniker værdien af innovation til omverden gennem et årligt Innovationsregnskab

Et Innovationsregnskab sender et stærk signal til omverden om, at virksomheden tager innovation alvorligt. Samtidig giver det jer en årlig gennemgang af virksomhedens modenhed i at arbejde med innovation, 0g den værdi innovation har tilført virksomheden det forgangende år. Et Innovationsregnskab kan også bruges som et styringsværktøj til øge værdien af innovation.

Ring mig gerne op