fbpx
forandringsledelse
Værdien af innovation

Vi hjælper virksomheder med at måle, optimere og kommunikere værdien af deres innovation

Investorer foretrækker virksomheder med høj innovationskraft

En nylig rundspørge blandt landets aktieanalytikere bekræftede, at innovation har en stigende betydning, når en virksomheds værdi skal fastsættes. Tilbagemeldingen er dog samtidig, at det er virksomhedernes ansvar at kommunikere om innovation, hvis de har noget at fortælle. Og ikke i form af, hvor mange penge de bruger på det, men hvordan vil påvirke den fremtidige vækst og bundlinje. Vi hjælper virksomheder med at måle, optimere og kommunikere værdien af innovation.

Læs om erfaringerne fra Aalborg Universitetshospital
8 x tilbagebetales investeringer i innovation typisk med
85 % kommunikerer ikke virksomhedens Return-on-Innovation

Vi hjælper virksomheder med at designe innovations-venlige business case modeller

Vores business case modeller er designet udelukkende med innovationsprojekter for øje. Modellerne indeholder state-of-the-art simulationssoftware, som kan håndtere alle tekniske og kommercielle usikkerheder. Værdien af innovationsprojektet visualiseres i et transparent og let forståeligt format.

Læs mere om vores business case modeller

Kommuniker værdien af innovation i et årligt Innovationsregnskab

Et Innovationsregnskab sender et stærkt signal til omverden om, at virksomheden tager innovation alvorligt. Samtidig giver det jer en årlig gennemgang af virksomhedens modenhed i at arbejde med innovation, 0g den værdi innovation har tilført virksomheden det forgangende år. Et Innovationsregnskab kan også bruges som et styringsværktøj til øge værdien af innovation.

Læs mere om innovationsregnskabet

Interesseret i at høre nærmere?

Ring til os på +45 7022 2424 eller udfyld formularen nedenfor, og du vil snart høre fra os.