forandringsledelse
Konsulenthus dedikeret til innovation excellence

OM OS

The Innovation Board er et moderne konsulenthus, som siden 2005 har hjulpet ambitiøse virksomheder med at styrke deres innovationskraft.

The innovation Board hjælper hver eneste dag ambitiøse virksomheder med at styrke deres innovationskraft og return-on-innovation. Det har været vores drivkraft og eksistensberettigelse siden 2005, hvor virksomheden blev etableret af Henrik Karlsen. Vi er i dag et væg-til-væg konsulenthus inden for innovation excellence og har - sammen med vores store netværk af samarbejdspartnere - hjulpet flere end 250 virksomheder og offentlige organisationer med at skabe bedre sammenhæng mellem strategi og eksekvering, når det gælder deres innovations- og udviklingsarbejde.

Vores ambition er at være den optimale samarbejdspartner for ledere og deres teams i bestræbelserne på at skabe en stærkt, strategisk og vedvarende tilgang til innovation. Derfor lægger vi stor energi i at forstå hver enkelt kundes unikke situation, og omsætte vores kernekompetencer til målbare resultater for vores kunder. Derfor er innovationsregnskabet også et vigtigt kompetenceområde for os, da effekterne af innovationsindsatsen herigennem kan dokumenteres og kommunikeres.

The Innovation Board har kontorer i København og Esbjerg.

Læs mere om hvordan vi arbejder
Henrik Karlsen udføre innovation assessment, innovation management, innovationsstrategi og innovationsregnskab

Innovation handler for os først og fremmest om at skabe resultater, som kan ses på virksomhedens økonomiske nøgletal. Derfor er vi stolte af selv at have opnået den højeste kreditvurdering, man kan opnå.