Kom hurtigt fra start med LEAN startup

Lean startup er en moderne og effektiv tilgang til innovation, der bruges til at reducere risici og ressourceforbrug ved at sikre, at der er efterspørgsel efter den idé, man udvikler. Kort fortalt handler det om at komme hurtigt på markedet med sin idé – hvad enten det er i form af et nyt produkt, en ny service eller en innovativ forretningsmodel – med en billig MVP (forkortelse for minimal viable product) og bruge læring fra markedet til gradvist og systematisk at gøre ideen bedre og mere værdiskabende for brugerne. Et godt lean startup forløb følger cyklusen illustreret nedenfor.

Lean startup metoden stammer oprindelig fra Silicon Valley, men i takt med den har vist sit værd, har brugen af metoden spredt sig til meget andet en digital innovation.

Fra job-to-be-done til faktura på tre måneder

Vi hjælper etablerede virksomheder med at implementere LEAN startup, så de kan øge værdien af de gode ideer og reducere omkostningerne af de dårlige. Vi har designet et fuldt faciliteret forløb, som over en periode på tre måneder, fører jer igennem en komplet LEAN startup cyklus. Sammen med jeres udviklingsteam starter vi rejsen med afsæt i en konkret kunde- eller brugergruppe og et endnu uløst job-to-be-done. Vi udvikler, tester og validerer innovative prototyper og lancerer de mest lovende som MVP’er, samler læring fra markedet, og designer et roadmap for, hvordan I gradvist kan forfine og forbedre ideen, så dens brugere for en endnu bedre oplevelse. Forløbet styrker også deltagernes kompetencer inden for LEAN startup og dermed virksomhedens innovationskraft.

Skalering og forankring af LEAN startup metoden

Vi hjælper etablerede virksomheder med at skalere og forankre LEAN startup metoden i jeres organisation. Virksomhedens innovationskraft er i dag en afgørende konkurrenceparameter, og vi hjælper jer med at designe de organisatoriske rammer, der skal til for at sikre en strategisk, systematisk og værdiskabende tilgang til innovation.

Kontakt os for yderligere dialog

For yderligere dialog om, hvordan jeres virksomhed kan blive bedre til LEAN startup, er du meget velkommen til at ringe til Henrik Karlsen på 2461 6480. Du kan også vælge at udfylde formularen nedenfor, og vi vil ringe dig op.