Download vores lean startup proces

Mange tager det i dag næsten for givet, at innovative startups ejer fremtiden. De fremstår hurtigere og mere agile, og vil forventeligt være i stand til at udvikle nye teknologier og løsninger, som etablerede virksomheder ikke kan matche. Der findes da også mange eksempler på innovative startups, der er blevet til såkaldte unicorns, og som har gjort livet svært tidligere markedsledere. Netflix, Uber og Airbnb er måske de meste kendte eksempler. Fakta er dog, at langt størstedelen af de teknologier, vi i dag bruger, er udviklet af store virksomheder. Og trenden ser ud til at fortsætte.

Det mange store og etablerede virksomheder ikke har været dygtige nok til, er at omsætte nye teknologier til nye produkter, services og forretningsmodeller. Primært fordi deres innovation tager afsæt i allerede eksisterende produkter og forretningsmodeller frem for den opgave, produktet skal løse for en given målgruppe. Startups som Uber og Airbnb har været dygtigere til at udnytte nye teknologier, der er udviklet af store virksomheder som fx Xerox, til at designe og skalere nye og innovative forretningsmodeller.

LEAN STARTUP VIL GAVNE ETABLEREDE VIRKSOMHEDER MEST

Store og etablerede virksomheder står allerede for 90% af verdens teknologiudvikling, men mange af dem mangler kompetencer og metoder, der kan omdanne nye teknologier til innovative produkter, services og forretningsmodeller. Det kan en god lean startup proces hjælpe med. Startups har derimod sjældent økonomien til at udvikle ny teknologi, og dermed kan man argumentere for, at en learn startup process vil komme de store og etablerede virksomheder mest til gode.

DOWNLOAD GRATIS LEAN STARTUP PROCES

Vi har designet og testet en lean startup proces, som vil hjælpe både private og offentlige virksomheder til at arbejde systematisk med lean startup tilgangen. Du kan downloade den gratis, når du har udfyldt formularen nedenfor.

Links:

Kom hurtigt fra start med lean startup

Generer bedre ideer med designtænkning

Så sårbar er I overfor digital disruption