fbpx
forandringsledelse
Vi tror på lean innovation

Vi hjælper etablerede virksomheder med at innovere ligeså godt som startups

Vores klare ambition er at udvikle etablerede virksomheders kompetencer inden for lean innovation til, at det bliver en reel og organisatorisk kernekompetence.

Etablerede virksomheder skal innovere ligeså godt som startups

Vi lever i en tid, hvor det ikke længere er de store virksomheder, der udkonkurrerer de små. Det er de hurtige og agile, som vinder over de langsomme, og det stiller store krav til etablerede virksomheders innovationskraft. Lean innovation gør innovationen konkret, hurtig og brugerorienteret.

Innovationsproces

VI hjælper virksomheder med at designe og integrere de rigtige innovationsmodeller

Vi tror ikke bare på agile innovationsprocesser, men også på agile strategier, ledelsesformer og måder, hvorpå vi allokerer ressourcer til innovation. Vi hjælper virksomheder med at designe og integrere de agile innovations- og governancemodeller, der skal til for at eksekvere virksomhedens vision og strategi for innovation.

Sådan vælger I den rigtige innovationsmodel

Vi hjælper virksomheder med at integrere og skalere lean innovationsprocesser

Lean innovation er en hurtig, billig og brugerorienteret måde, hvorpå virksomheder kan udvikle, validere og skalere innovative ideer i små iterationer. På den måde kan I øge værdien af de gode ideer og reducere omkostningerne af de dårlige. Vi hjælper etablerede virksomheder med at designe og integrere lean innovationsprocesser.

Test og valider dine ideer med vores gratis pixiguide
lean innovationsproces

Vi hjælper virksomheder med facilitere og drive innovative processer og forløb

Vi hjælper virksomheder med at facilitere og drive innovative processer og forløb. Ofte i samarbejde med virksomhedens egne medarbejdere, så de på sigt kan gøre det selv. I er eksperter inden for jeres branche og markeder - vi er det på innovationsprocessen.

Kom godt fra start med et faciliteret design sprint

Vi hjælper virksomheder med at styrke medarbejderes innovationskompetencer

Vi hjælper virksomheder med at styrke medarbejdernes innovationskompetencer. Vi afholder både åbne innovationskurser såvel som lukkede og kundetilpassede forløb, som designes i samarbejde med jer. Vores kurser er altid praktisk orienterede, da det giver mest læring og de bedste forudsætninger for at bruge det lærte efterfølgende.

Få overblik over kommende innovationskurser
Innovationskursus

Er du interreseret i at høre mere?

Ring til os på +45 7022 2424 eller udfyld formularen nedenfor, og du vil snart høre fra os.