Lær hvordan du opnår buy-in på nye ideer

Deltag på dette kursus og lær, hvordan du bliver bedre til at få organisatorisk buy-in på innovative ideer og projekter. Lær at gå systematisk til værks, og lær hvordan du kan forudsige og håndtere de idédræbere, der forhindrer realiseringen af en idé eller et projekt. Lær hvordan du kan neutralisere skeptikerne i din organisation, når det handler om at tage nye skridt mod en bedre fremtid.

Format

Kurset er i høj grad praktisk orienteret, og det er en fordel, hvis deltagerne medbringer konkrete erfaringer fra ideer og projekter. Både hvor det er lykkedes at få buy-in, og hvor det ikke er lykkedes. Dagen veksler mellem korte teoretiske indlæg, gruppeøvelser og fremlæggelse af konkrete ideer.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, som arbejder med at tiltrække ressourcer og opnå organisatorisk buy-in for innovation i virksomheden. Du bevæger dig formentlig i feltet mellem innovation og den daglige drift og har oplevet, hvor svært det kan være at få organisationen engageret i innovation. Du anerkender samtidig den strategiske vigtighed af innovation og ønsker at få vigtige interessenter overbevist.

Udbytte

Dette forløb vil både have konkret udbytte for dig personligt og den virksomheden, du repræsenterer. Du vil fx:

  • Lære de fire strategier, der typisk bruges til at slå en idé eller et projekt ihjel.
  • Lære at forudsige de konkrete argumenter, idédræberne vil bruge til at slå din idé eller projekt ihjel med.
  • Lære hvilke best practices, du kan benytte dig af for at opnå buy-in på din idé.
  • Lære hvordan du forbereder og eksekverer et effektivt forsvar af din idé eller projekt.
  • Lære hvordan du kommer igennem et idéangreb med din integritet i behold.

Pris

Prisen for dette dagskursus er 2.995 kr. + moms per person. Tilmelder virksomheden to personer, gives der en rabat på 10% per person. Ved tre tilmeldinger stiger rabatten til 20%. Er din virksomhed Innovation Excellence Programpartner, er det gratis at deltage for de første to deltagere.

Yderligere information

For tilmelding eller spørgsmål vedrørende dette kursus, kan du kontakte os herunder.