Lær hvordan du sætter strategisk retning for innovation

Deltag på dette kursus og lær, hvordan du sætter en klar og strategisk retning for innovation. Du vil lære at bruge strategiske scenariemetoder, og hvordan du omsætter dem til en letforståelige vision og plan for virksomhedens innovationsindsats. Du vil også lære, hvordan du designer et overskueligt dashboard med KPI’er, der vil holde innovation på sporet.

Format

Kurset er i høj grad praktisk orienteret, og det er ambitionen, at du i løbet af vil designe et konkret bud på en fremtidig strategisk retning for din virksomheds innovationsindsats. Hvis ikke for hele virksomheden, så for den division eller det forretningsområde, du er ansat i.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der er ansat i en virksomhed, hvor innovation vil få afgørende betydning for den fremtidige konkurrenceevne. Du sidder formegentlig tæt på de strategiske beslutninger, og vil have mulighed for at præge den strategiske retning for innovation. Du motiveres af fremtiden, og har tidligere været involveret i arbejde med at formulere visioner og strategier, men ikke nødvendigvis for innovation.

Udbytte

Dette forløb vil både have konkret udbytte for dig personligt og for den virksomheden, du repræsenterer. Du vil fx:

  • Lære hvordan du sætter en klar og strategisk retning for innovation.
  • Lære hvordan du oversætter innovative visioner til daglig innovationsadfærd.
  • Lære hvordan du formulerer overskuelige lærings- og handlingsorienterede KPI’er, der holder innovationen på sporet.
  • Lære at bruge scenariemetoder, så innovationen bliver mere fremtids- og mulighedsorienteret.
  • Lære hvordan du udvider virksomhedens strategiske mulighedsrum.

Pris

Prisen for dette dagskursus er 2.995 kr. + moms per person. Tilmelder virksomheden to personer, gives der en rabat på 10% per person. Ved tre tilmeldinger stiger rabatten til 20%. Er din virksomhed Innovation Excellence Programpartner, er det gratis at deltage for de første to deltagere.

Tilmelding og spørgsmål

For tilmelding eller spørgsmål vedrørende dette kursus, kan du kontakte os herunder.