fbpx
forandringsledelse
Vores konsulentydelser

Vores ambition er udvikle etablerede virksomheders innovationskraft til at blive en reel kernekompetence

Vores konsulentydelser gør os til en stærk samarbejdspartner for etablerede virksomheder, der ønsker at sætte en stærkere dagsorden for innovation.

Vi hjælper virksomheder med at måle organisationens innovationskraft

Vi måler virksomheders innovationskraft, og giver konkrete anbefalinger til, hvordan de bedst kan styrke den. Som kunde står I tilbage med en klar plan for, hvordan I kan skabe en mere innovationsparat virksomhed. Vi har 14 års datagrundlag fra mere end 200 virksomheder.

Læs mere om vores innovationsmåling

Vi hjælper virksomheder med at designe visioner og strategier for innovation

Vi hjælper virksomheder med at designe attraktive og fremtidsorienterede visioner og strategier for innovation, som ledere og medarbejdere kan forstå og handle på. Vi understøtter med transparente innovationsporteføljer og intelligente KPI'er, der er med til at holde innovationen på sporet.

Læs mere om innovationsstrategi

Vi hjælper virksomheder med at styrke de organisatoriske rammer for innovation

Vi hjælper virksomheder med at designe og implementere de governance modeller, strukturer, processer og kompetencer, der skal til for at realisere innovationspotentialet. Vores klare ambition er at udvikle etablerede virksomheders innovationskraft til at blive en reel og organisatorisk kernekompetence.

Læs mere om vores ydelser

Vi hjælper virksomheder med måle, optimere og kommunikere værdien af deres innovationsindsats

Vores avancerede simulationsværktøjer er designet specifikt til at måle, optimere og kommunikere værdien af virksomheders innovationsprojekter og porteføljer, som er kendetegnet ved at indeholde både tekniske og kommercielle usikkerheder. Kan kommunikeres i et årligt innovationsregnskab.

Læs mere om innovationsøkonomi

Interesseret i at høre mere?

Ring til os på +7022 2424 eller udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte dig.