fbpx
forandringsledelse
Konsulentfirma 100% dedikeret til innovation

Vi hjælper etablerede virksomheder med at innovere ligeså godt som startups

The Innovation Board er et dansk konsulentfirma, som siden 2005 har hjulpet flere end 250 etablerede virksomheder med at styrke deres innovationskraft.

HVAD VI GØR. Vi er en dansk konsulentvirksomhed, der hjælper etablerede virksomheder med at innovere ligeså godt som startups. Vi har ligeså meget fokus på, hvordan virksomheder arbejder med innovation, som hvad de ønsker at innovere. Vores ambition er at udvikle etablerede virksomheders innovationskraft til at blive en reel og organisatorisk kernekompetence.

HVORDAN VI GØR DET. Vi har valgt at dedikere 100% af vores tid til at styrke etablerede virksomheders innovationskraft, og det har givet os et unikt erfaringsgrundlag og fagligt niveau, kun få kan matche. Vores netværk af erfarne konsulenter har minimum ti års erfaringer inden for strategi, innovationsøkonomi, innovations- og forandringsledelse.

HVORFOR VI GØR DET. Vi gør det, fordi vi mener, at en stærk innovationskraft er den eneste vedvarende konkurrencefordel, en virksomhed kan have. Innovation bør derfor have et langt større strategisk og organisatorisk fokus i etablerede virksomheder, og hos The Innovation Board arbejder vi hver dag på at skubbe i den retning.

Læs mere om vores kompetenceområder og ydelser

Interesseret i at høre mere?

Ring til os på +45 7022 2424 eller udfyld formularen nedenfor, og du vil snart høre fra os.