fbpx
forandringsledelse
Brænder du for innovation excellence?

Karriere

En stærk innovationskraft er den største konkurrencefordel, en virksomhed kan have. Deler du denne opfattelse, og ønsker du en karriere i et moderne konsulenthus, hvor vi møder kunderne i øjenhøjde, så lad os tage en snak.

Job hos os?

Herunder kan du orientere dig om åbne stillinger hos The Innovation Board.  Vi hører også gerne fra dygtige og ambitiøse mennesker, der er interesseret i at blive en del af vores virksomhed. Det gælder både for fastansættelse og freelance-arbejde.

Send dit CV til Henrik Karlsen på mail: hk@theinnovationboard.com.

Junior researcher

Til vores kontor i København eller Esbjerg søger vi et ungt talent til et studiejob som junior researcher. Forventet arbejdstid vil være omkring ti timer om ugen. 

 

Jobbet

Dette er et studierelevant job, hvis du vil øge dine praktiske erfaringer med at udarbejde research-baserede analyser.

Du vil blive en vigtig person i koordineringen af virksomhedens research-projekter, og du får hands-on erfaring med at omsætte kvantitativ og kvalitativ data til analyser, som du også er med til at udarbejde. Du skal kunne arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver.

 

Kvalifikationer

Du er i sidste halvdel af dine studier, og innovation management er helt sikkert en af de retninger, du er igang med at dygtiggøre dig i.

Du har kvalifikationer i udarbejdelse af både kvantitative og kvalitative analyser og har disciplinen og grundigheden, der sikrer, at du fanger de detaljer, som mange andre overser. Du er selvstændigt tænkende og har indtil videre opnået gode studiemæssige resultater. 

 

Ansøgning

Du er velkommen til at sende din ansøgning og CV til Henrik Karlsen på hk@theinnovationboard.com