fbpx
forandringsledelse
Innovation handler om fremtidens forretning

Vi hjælper virksomheder med at designe fremtidsorienterede og let forståelige visioner og strategier for innovation

Innovation handler om at skabe fremtidens forretning

89% af danske virksomheder er i dag enige om, at deres evne til at innovere er helt afgørende for den fremtidige indtjening og konkurrenceevne. Alligevel mangler syv ud af ti virksomheder en innovationsstrategi, som kan erstatte skåltalerne med en klar og synlig retning for virksomhedens innovationsindsats.

Hos The Innovation Board hjælper vi virksomheder med at udvikle attraktive og letforståelige visioner og strategier for innovation.

89 % af danske virksomheder har fokus på innovation
70 % af dem mangler en klar innovationsstrategi

Vi hjælper virksomheder med at designe visioner og strategier for innovation

Vi hjælper virksomheder med at designe attraktive og fremtidsorienterede visioner og strategier for innovation, som ledere og medarbejdere kan forstå og handle på. På den måde fokuseres energien og kreativiteten i virksomheden i retningen af den fremtid, man ønsker at skabe.

Tre spørgsmål til virksomhedens innovationsstrategi

Vi hjælper virksomheder med at skabe en balanceret innovationsportefølje

Det er i virksomhedens innovationsportefølje, man kan aflæse sammenhængen mellem strategi og eksekvering. Vi hjælper virksomheder med at designe transparente porteføljemodeller og fylde dem med muligheder og projekter, der understøtter virksomhedens innovationsstrategi.

Vi hjælper virksomheder med at designe intelligente KPI'er for innovation

Vi hjælper virksomheder med at designe intelligente KPI'er, der er med til at holde innovationen på sporet. Virksomheder med gode KPI'er for innovation oplever større strategiske opbakning, de opnår lettere funding, og eksekverer innovationsstrategien med et bedre resultat.

10 KPI'er der holder innovationen på sporet

Interesseret i at høre mere?

Ring til os på +7022 2424 eller udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte dig.