forandringsledelse

Innovationsstrategi

Konkretisering af strategisk retning, ambitionsniveau, porteføljer og KPI'er for virksomheden fremtidige innovationsindsats.

Innovationsstrategi

En innovationsstrategi handler om at lukke hullet mellem, hvor virksomheden er i dag, og hvor den skal være i fremtiden. Derfor skal den også have fokus på fremtiden, og forretningsstrategien bag skal være drevet af ambitioner og drømme.

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at facilitere og drive arbejdet med at formulere attraktive og letforståelige innovationsstrategier, porteføljer, mål og KPI'er, som skaber retning og engagement i virksomheden. 

Er jeres virksomhed Innovation Excellence Programpartner, står The Innovation Board allerede klar til at  hjælpe jer uden ekstraomkostninger.

En stærk innovationskraft er formentlig den stærkeste konkurrencefordel, en virksomhed kan  have. Det kræver dog, at innovation gøres til et strategisk anliggende. Det har vi arbejdet for siden 2005, hvor The Innovation Board blev grundlagt.

innovationsstrategi

"Samarbejdet med The Innovation Board har hjulpet os til at komme hele vejen rundt om vores nye innovationsstrategi"

Jesper Mogensen, R&D Direktør, SKOV
Henrik Karlsen udføre innovation assessment, innovation management, innovationsstrategi og innovationsregnskab

Henrik Karlsen

Partner
hk@theinnovationboard.com +45 2461 6480

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om, hvordan The Innovation Board kan hjælpe jer med at styrke den strategiske retning for innovation, så tager vi meget gerne en uforpligtende snak med jer.