fbpx
forandringsledelse
Innovationsregnskab

Et innovationsregnskab kommunikerer værdien af jeres fremtidige forretning

Et traditionelt årsregnskab giver en status på sidste års forretning - et innovationsregnskab viser værdien af den fremtidige.

Et innovationsregnskab kommunikerer værdien af jeres fremtidige forretning

Mens mange ledere klager over kvartalskapitalisme, efterlyser topanalytikere direktioner med troværdige og appetitvækkende bud på virksomhedens fremtid. Med et innovationsregnskab kan I kommunikere bedre og mere overbevisende om jeres fremtidige forretning - og blive belønnet for det.

Se case fra Aalborg Universitetshospital
73 % af ledere klager over kvartalskapitalisme
87 % af investorer har fokus på fremtidens forretning

Et innovationsregnskab fortæller, hvad I vil med innovation

Et innovationsregnskab handler om fremtidens forretning, og den virksomhed I ønsker at skabe. Kommuniker det til jeres interne og eksterne stakeholders og forklar - på en let forståelig måde - hvordan innovationen vil bidrage. Det gør virksomhedens innovationensdagsorden både attraktiv, konkret og fremtidsorienteret.

Et innovationsregnskab dokumenterer jeres innovationskraft

Jeres fremtidige forretning afhænger af, hvor stærk virksomhedens innovationskraft er. Et innovationsregnskab lader jer kommunikere, hvor stærk den er lige nu på en skala fra 1-5, hvordan den har udviklet sig over tid, og hvad I vil gøre for at styrke den. Det skaber troværdighed over for omverden om, at I kan realisere virksomhedens innovative visioner.

Et innovationsregnskab sandsynliggør værdien af jeres innovationsportefølje

Med et innovationsregnskab kan I kommunikere, hvordan virksomhedens innovationsportefølje fremadrettet vil påvirke de vigtigste value drivers. Vores kvalitetsproces sikrer, at værdien af jeres innovationsporteføljens bygger på reel viden og data. Det skaber troværdighed, og dialogen om innovation kommer til at handle om værdi frem for omkostninger.

Innovationsportefølje

Interesseret i at høre mere?

Ring til os på 7022 2424 eller udfyld formularen, og vi vil kontakt dig.