forandringsledelse

Innovationsregnskab

Dokumentation og kommunikation af den strategiske såvel som økonomiske værdi, som innovation tilfører virksomheden vægtet mod de risici, som I påtager jer.

Innovationsregnskab

Innovation er mere værdiskabende end mange tror. Mange virksomheder har stadig et omkostningssprog omkring innovation, hvilket er uretfærdigt. Research viser nemlig, at investeringer i innovation typisk kommer tilbage med faktor tre til otte, når man måler på bidraget til shareholder value.

Innovationsregnskaber hjælper virksomheden med at synliggøre effekterne af investeringerne i innovation, og hvordan disse kan optimeres. Det giver innovationen større forretningsmæssig legitimitet, da innovation netop handler om at levere forretningsmæssige resultater.

Er jeres virksomhed Innovation Excellence Programpartner, er et årligt innovationsregnskab i visse tilfælde allerede inkluderet.

 

The Innovation Board lære dig om innovationsregnskab
Kursus

Sådan værdisætter du virksomhedens innovationsportefølje

Tilmeld dig dette kursus og nytænk, hvordan virksomheden bedre kan værdisætte og risicivurdere innovationsprojekter og porteføljer.

Otte ud af ti aktieanalytikere opfatter virksomhedens innovationskraft som et vigtigt parameter, når den skal værdisættes og efterspørger generelt mere troværdig information herom. Det hjælper et innovationsregnskab med.

testimonial på innovationsregnskab

"Samarbejdet med The Innovation Board har gjort os meget skarpere på den økonomiske værdi af vores innovationsportefølje"

Lars Northeved, SVP, GEA Process Engineering
Henrik Karlsen udføre innovation assessment, innovation management, innovationsstrategi og innovationsregnskab

Henrik Karlsen

Partner
hk@theinnovationboard.com +45 2461 6480

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om, hvordan The Innovation Board kan hjælpe med at gøre innovationsregnskabet til et værdifuldt styringsværktøj i jeres virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.