forandringsledelse
Innovationsprocesser

Vi hjælper virksomheder med at designe innovationsprocesser i verdensklasse

Vores ambition er at hjælpe etablerede virksomheder med at få højere hastighed og større kvalitet i deres innovationsprocesser, så de kan innovere bedre og med større effekt end deres konkurrenter.

Gode innovationsprocesser hjælper til at udvikle, validere og skalere ideer og forretningsmodeller

Vi lever i en tid, hvor det ikke længere er de store, der udkonkurrerer de små. Det er de hurtige og agile, som vinder over de langsomme, og det stiller store krav til jeres innovationsprocesser. Vi hjælper virksomheder med at designe innovationsprocesser i verdensklasse.

Innovationsproces

VI hjælper virksomheder med at designe og implementere innovationsprocesser i verdensklasse

Virksomhedens innovationsprocesser skal hjælpe til at udvikle, validere og skalere de mest lovende ideer og forretningsmodeller. Vi hjælper virksomheder med at designe de innovationsprocesser og strukturer, der gør det lettere, hurtigere og billigere at realisere de innovative visioner og strategier.

Lær om venturebaserede innovationsprocesser

Vi designer innovations-værktøjer der er lette for virksomhedens ledere og medarbejdere at bruge

Når vi designer innovationsværktøjer for vores kunder, tager vi ofte afsæt i kendte modeller som fx Osterwalders business model kanvas. Men vi oplever også, de fleste virksomheder har behov for at supplere med værktøjer og metoder, som gør det lettere for ledere og medarbejdere at arbejde med disse koncepter i praksis. Det kan vi hjælpe med.

Download vores gratis pixiguides

Vi hjælper virksomheder med facilitere innovative processer og forløb

Vi hjælper virksomheder med at facilitere og drive innovative processer og forløb. Ofte i samarbejde med virksomhedens egne medarbejdere, så de på sigt kan gøre det selv. I er eksperter inden for jeres branche og markeder - vi er det på innovationsprocessen.

Kom godt fra start med et faciliteret design sprint

Vi hjælper virksomheder med at styrke medarbejderes innovationskompetencer

Vi hjælper virksomheder med at styrke medarbejdernes innovationskompetencer. Vi afholder både åbne innovationskurser såvel som lukkede og kundetilpassede forløb, som designes i samarbejde med jer. Vores kurser er altid praktisk orienterede, da det giver mest læring og de bedste forudsætninger for at bruge det lærte efterfølgende.

Få overblik over kommende innovationskurser
Innovationskursus

Er du interreseret i at høre mere?

Ring til os på +45 7022 2424 eller udfyld formularen nedenfor, og du vil snart høre fra os.