forandringsledelse
Innovationsregnskab

Vi hjælper virksomheder med at måle og kommunikere værdien af innovation

Det betaler sig for virksomheder at investere i innovation

En rundspørge blandt aktieanalytikere bekræfter, at innovation har stor betydning, når virksomheders værdi skal fastsættes. De siger samtidig, at det er virksomhedernes ansvar at kommunikere om innovation, og ikke i form af hvor mange penge de bruger på det, men hvordan det vil påvirke virksomhedens value drivers.

Få en business case model der er designet til innovation

Vores business case modeller er designet udelukkende med innovationsprojekter for øje. Modellerne indeholder state-of-the-art simulationssoftware, som kan håndtere alle tekniske og kommercielle usikkerheder. Værdien af innovationsprojektet visualiseres i et transparent og letforståeligt format.

Læs mere

Kommuniker værdien af innovation i et årligt Innovationsregnskab

Et innovationsregnskab sender et stærkt signal til omverden om, at I tager innovation alvorligt. Samtidig giver det jer en årlig gennemgang af virksomhedens modenhed i at arbejde med innovation 0g den værdi, innovation tilfører virksomheden.

Læs mere

Tal med en konsulent

Ring til os på 7022 2424 eller find en ledig tid i vores kalender, book det tidspunkt der passer dig bedst, og vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

Find et tidspunkt der passer dig