forandringsledelse
Innovationsmodeller

En stærk innovationsmodel er afgørende for virksomhedernes konkurrenceevne

Vi hjælper virksomheder med at designe og implementere moderne innovationsmodeller, der sikrer en mere systematisk og værdiskabende tilgang til innovation.

Evnen til at innovere bør være en kernekompetence i enhver virksomhed

Vi lever i en tid, hvor det ikke længere er de store, der udkonkurrerer de små. Det er de hurtige og agile, som vinder over de langsomme, og det stiller store krav til virksomheders innovationskraft. Vi kan hjælpe jer med at designe og implementere en moderne innovationsmodel.

Deltag i vores live webinar 23. april
Innovationsproces

Få en moderne innovationsmodel i verdensklasse

En systematisk innovationsmodel hjælper virksomheder med at designe, validere og skalere de mest lovende ideer og forretningsmodeller. Vi hjælper virksomheder med at designe innovationsmodeller, der gør dem i stand til at innovere med stor effekt.

Virksomheder skal eksperimentere sig ind i fremtiden

Hæv tempoet og hitraten med de rigtige innovationsværktøjer

Vi hjælper vores kunder med at designe og implementere de innovationsværktøjer, der er med til at hæve både tempoet og hitraten for virksomhedens innovationsprojekter og gøre det lettere at innovere.

Download vores gratis pixiguides

Styrk medarbejdernes innovationskompetencer

Vi hjælper virksomheder med at styrke medarbejdernes innovationskompetencer. Vi afholder både åbne innovationskurser såvel som lukkede og kundetilpassede forløb, som designes i samarbejde med jer. Vores kurser er altid praktisk orienterede.

Få overblik over kommende innovationskurser
Innovationskursus

Få eksperthjælp til jeres innovationsprojekt

Vi hjælper virksomheder med at facilitere og drive innovative processer og forløb. Ofte i samarbejde med virksomhedens egne medarbejdere, så de på sigt kan gøre det selv. I er eksperter inden for jeres branche og markeder - vi er det på processen.

Kom godt fra start med et virtuelt design sprint

Tal med en konsulent

Ring til os på 7022 2424 eller find en ledig tid i vores kalender, book det tidspunkt der passer dig bedst, og vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

Find et tidspunkt der passer dig