forandringsledelse

Innovation management

Styrkelse af medarbejdernes kompetencer og virksomhedens strukturer og processer for innovation, så I fremadrettet kan eksekvere endnu mere effektivt på innovationsstrategien. 

Innovation management

Hvor innovationsstrategi handler om at sætte retning, så handler innovation management om at eksekvere og skabe resultater. God innovation management er med andre ord kernen i virksomhedens økosystem for innovation.

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at designe og implementere de strukturer, processer og governance modeller for innovation, der skal til for at kunne realisere målene i innovationsstrategien. Vores innovationskurser klæder også ledere og specialister på til bedre at kunne drive innovationen fremad i deres virksomhed.

Er jeres virksomhed Innovation Excellence Programpartner, vil jeres ledere og medarbejdere gratis kunne deltage i vores innovationskurser og netværksseminarer, ligesom I kan trække på konsulentassistance fra The Innovation Board.

Mange virksomheder har den udfordring, at de i bund og skabt til drift og optimering af det eksisterende. God innovation management begrænser ikke driften, men giver en bedre balance mellem de korte og længere horisonter.

testimonial omkring innovation management

"Vi har haft stor nytte af samarbejdet med The Innovation Board i relation til design og implementering af en nye innovationsmodel"

Lene Frederiksen Lind, VP, Fertin Pharma
Henrik Karlsen udføre innovation assessment, innovation management, innovationsstrategi og innovationsregnskab

Henrik Karlsen

Partner
hk@theinnovationboard.com +45 2461 6480

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om, hvordan The Innovation Board kan hjælpe jeres virksomhed med at styrke innovationskraften, tager vi meget gerne en uforpligtende snak.