forandringsledelse
Innovation Excellence Program

Virksomheders hurtigste og billigste vej til øget innovationskraft

Vores Innovation Excellence Program har allerede hjulpet flere end 150 virksomheder med at styrke deres innovationskraft.

Vores Innovation Excellence Program tilbyder en stærk value proposition

SÆT EN STÆRKERE STRATEGISK DAGSORDEN FOR INNOVATION. Innovation skal handle om fremtidens forretning. Vi hjælper jer med at designe en fremtidsorienteret vision og strategi for innovation, som organisationen kan forstå og handle på.

STYRK DE ORGANISATORISKE RAMMER FOR INNOVATION. Sammen lægger vi en realistisk plan for at styrke virksomhedens innovationskraft. Vores assessment-værktøj sikrer, vi kommer hele vejen rundt om opgaven.

UDVIKL MEDARBEJDERNES KOMPETENCER. Sammen kortlægger vi behovet for nye innovationskompetencer, og udvikler dem gennem konkrete pilotprojekter og innovationskurser.

GØR INNOVATIONEN SYNLIG PÅ VIRKSOMHEDENS BUNDLINJE. Innovation skal kunne aflæses på virksomhedens økonomiske nøgletal. Vi hjælper jer med at måle, optimere og kommunikere virksomhedens return-on-innovation.

 

Kick-start jeres innovationsindsats i dag

MONITORERING AF JERES INNOVATIONSKRAFT. Vi følger udviklingen i virksomhedens innovationskraft, og kommer løbende med anbefalinger til, hvordan I bedst og hurtigst styrker den.

DIREKTE ADGANG TIL ERFARNE KONSULENTER. Vores erfarne konsulenter hjælper jer med at omsætte tanker, ambitioner og anbefalinger til konkrete metoder og adfærd, der fører til bedre innovation.

FRI ADGANG TIL VORES INNOVATIONSKURSER. Send jeres ledere og medarbejdere afsted på vores åbne innovationskurser, så I hele tiden udvikler og vedligeholder virksomhedens innovationskompetencer.

INSPIRENDE NETVÆRKSSEMINARER. Del dine erfaringer og få nye praktiske vinker fra andre ledere og specialister der - ligesom dig - arbejder på at styrke virksomhedens innovationskraft.

SYNLIGGØRELSE AF VÆRDIEN AF INNOVATION. Brug vores simulationsværktøj til at monitorere, forbedre og kommunikere værdien af virksomhedens investeringer i innovation.

 

Det siger kunderne om vores Innovation Excellence Program

testimonial på innovationsregnskab

“Vi har stort udbytte af vores Innovation Excellence Program. Det har givet os nye vinkler på virksomhedens innovationsindsats og konkrete værktøjer, som bl.a. hjælper os til at dokumentere den økonomiske værdi af innovation. Alt sammen i en fleksibel og omkostningseffektiv samarbejdsmodel”

Lars Northeved, Senior Vice President, GEA Process Engineering
innovationsstrategi

“Vores Innovation Excellence Program har hjulpet os til at omsætte de nyeste tendenser inden for innovationsledelse til ny adfærd, som har givet SKOV's innovation et løft. Vi oplever, at The Innovation Board er dygtige til at tilpasse de nyeste tendenser til vores virkelighed og forretning"

Jesper Mogensen, Chief Technology Officer, SKOV
testimonial omkring innovation management

“Vi har samarbejdet med The Innovation Board gennem flere år, og det har hjulpet os til at fokusere vores innovationsstrategi. Vi har også udbytte af deres kompetencer indenfor innovation governance, og hvordan vi bedre kan arbejde med radikal innovation i virksomheden”

Lene Frederiksen Lind, Vice President, Fertin Pharma

“Vi har gennem mange år haft et stærkt partnerskab med The Innovation Board, og det har hjulpet os til at forbedre effekterne markant af vores innovationsarbejde. Vi kan kun anbefale deres Innovation Excellence Program til andre kommuner, som har innovation som et vigtigt indsatsområde”

Birger Ernst, Innovationschef, Herning Kommune

Interesseret i at høre mere?

Ring til os på +45 7022 2424 eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig.