forandringsledelse
Crowdfundet vej til bedre innovationsevne

Innovation Excellence Program

Vores Innovation Excellence Program er en crowdfundet forbedringsprogram, der hjælper innovationsledere til at at gennemføre de forandringer, der skal til for at udvikle og fastholde en høj innovationsevne i virksomheden.

En anderledes og effektiv tilgang til at styrke virksomhedens innovationsevne

Vores Innovation Excellence Program er et crowdfundet forbedringsprogram, hvor virksomheden får adgang til en lang række nyttige ressourcer, der hjælper til at styrke innovationsevnen. Disse er fx løbende målinger og benchmark af virksomhedens innovationsevne, videnbaserede handlingsplaner til at forbedre den, et stærkt innovationsnetværk, gratis innovationskurser til virksomhedens medarbejdere, værktøjer til dokumentation af innovationseffekter og konkret konsulenthjælp til at implementere best og next practice inden for moderne innovationsledelse. Den typiske effekt er en målbar forbedring af virksomhedens innovationsevne på mellem 12 til 15%. Prisen for at være med må aldrig overstige, hvad der svarer til en studentermedhjælpers løn.

Se priser

Det siger vores kunder

testimonial på innovationsregnskab

“Vi har stort udbytte af vores Innovation Excellence Program. Det har givet os nye vinkler på virksomhedens innovationsindsats og konkrete værktøjer, som hjælper os til at dokumentere den økonomiske værdi af innovation. Alt sammen i en fleksibel og omkostningseffektiv samarbejdsmodel”

Lars Northeved, Senior Vice President, GEA Process Engineering
testimonial omkring innovation management

“Vi har samarbejdet med The Innovation Board gennem flere år, og det har hjulpet os til at fokusere vores innovationsstrategi. Vi har også udbytte af deres kompetencer indenfor værdisætning af vores innovationsportefølje, og hvordan vi bedre kan arbejde med radikal innovation i virksomheden”

Lene Frederiksen Lind, Vice President, Fertin Pharma

“Vi har gennem mange år haft et stærkt partnerskab med The Innovation Board, og det har hjulpet os til at forbedre effekterne markant af vores innovationsarbejde. Vi kan kun anbefale deres Innovation Excellence Program til andre offentlige organisationer, for hvem innovation har stor betydning”

Birger Strandby Ernst, Innovationschef, Herning Kommune
innovationsstrategi

“Vores Innovation Excellence Program har hjulpet os til at omsætte de nyeste tendenser inden for innovationsledelse til ny og konkret praksis, som har givet vores innovationsarbejde et løft. Vi oplever, at The Innovation Board er dygtige til at tilpasse de nyeste tendenser til vores virkelighed og forretning"

Jesper Mogensen, R&D Direktør, SKOV