forandringsledelse
Styrk virksomhedens innovationskraft på blot 12 måneder

Innovation Excellence Program

Vores Innovation Excellence Program er et fleksibelt og omkostningseffektiv forbedringsprogram, der hjælper offentlig og private virksomheder med at styrke deres innovationskraft.

Styrk virksomhedens innovationskraft på 12 måneder

Vores Innovation Excellence Program er et fleksibelt og omkostningseffektivt forbedringsprogram, som forbedrer virksomhedens innovationskraft. Programmet tilpasses jeres konkrete behov og budget, og giver jer adgang til innovationskurser, et stærkt innovationsnetværk og erfarne konsulenter, som vil hjælpe jer med at gennemføre de fire trin - som er beskrevet længere nede -  der vil bringe virksomheden et niveau op rent innovationsmæssigt.

Kontakt os for priser
+ 150 gennemførte forløb
85 % har styrket innovationskraften

4 trin der giver jeres innovationskraft et løft

  • Benchmark
  • Retning
  • Piloter
  • Skalering

Jeres Innovation Excellence Program indeholder en benchmark af virksomhedens innovationskraft. Det er et vigtigt redskab til at opnå en korrekt og fælles forståelse af virksomhedens nuværende styrker og svagheder i måden at arbejde med innovation på. Det gør jer klogere og sikrer, at I lægger jeres energi der, hvor virksomhedens innovationskraft øges mest.

Benchmark Retning Piloter Skalering

Benchmark virksomhedens innovationskraft mod de bedste

Jeres Innovation Excellence Program indeholder en benchmark af virksomhedens innovationskraft. Mål jer mod de bedste og få konkrete anbefalinger til, hvordan I bliver bedre til at arbejde med innovation. Vi har 13 års datagrund fra flere end 200 offentlige og private virksomheder.

Læs mere

Erfarne eksperter hjælper jer med styrke virksomhedens innovationskraft

Vores konsulenter har minimum 10 års erfaringer med at styrke innovationskraften i etablerede virksomheder. Gennem jeres Innovation Excellence Program får I koblet en ekspert på jeres virksomhed, som hjælper jer med at gennemføre de tiltag, som vil give jeres innovationskraft et varigt løft.

Styrk medarbejdernes innovationskompetencer

Enhver virksomhedes innovation drives af dygtige og engagerede medarbejdere. Gennem jeres Innovation Excellence Program får I gratis adgang til alle vores åbne innovationskurser samt indflydelse på, hvilke kurser der skal udbydes.

Se kommende kurser

Del dine udfordringer og erfaringer med Danmarks stærkeste netværk

Jeres Innovation Excellence Program giver adgang til et eksklusivt netværk af ledere og specialister, som alle arbejder på at styrke innovationskraften i deres respektive virksomheder. 

Det siger andre om vores innovation Excellence Program

testimonial på innovationsregnskab

“Vi har stort udbytte af vores Innovation Excellence Program. Det har givet os nye vinkler på virksomhedens innovationsindsats og konkrete værktøjer, som bl.a. hjælper os til at dokumentere den økonomiske værdi af innovation. Alt sammen i en fleksibel og omkostningseffektiv samarbejdsmodel”

Lars Northeved, Senior Vice President, GEA Process Engineering
innovationsstrategi

“Vores Innovation Excellence Program har hjulpet os til at omsætte de nyeste tendenser inden for innovationsledelse til ny adfærd, som har givet SKOV's innovation et løft. Vi oplever, at The Innovation Board er dygtige til at tilpasse de nyeste tendenser til vores virkelighed og forretning"

Jesper Mogensen, Chief Technology Officer, SKOV
testimonial omkring innovation management

“Vi har samarbejdet med The Innovation Board gennem flere år, og det har hjulpet os til at fokusere vores innovationsstrategi. Vi har også udbytte af deres kompetencer indenfor innovation governance, og hvordan vi bedre kan arbejde med radikal innovation i virksomheden”

Lene Frederiksen Lind, Vice President, Fertin Pharma

“Vi har gennem mange år haft et stærkt partnerskab med The Innovation Board, og det har hjulpet os til at forbedre effekterne markant af vores innovationsarbejde. Vi kan kun anbefale deres Innovation Excellence Program til andre kommuner, som har innovation som et vigtigt indsatsområde”

Birger Ernst, Innovationschef, Herning Kommune

Interesseret i at høre mere?

Ring til os på 7022 2424 eller udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig.