forandringsledelse
Innovation Excellence Program

Den hurtigste og billigste vej til at forbedre jeres innovationskraft

Vores Innovation Excellence Program har allerede hjulpet flere end 150 organisationer med at styrke deres innovationskraft.

En stærk value proposition

SÆT EN STRATEGISK DAGSORDEN FOR INNOVATION. Innovation skal handle om fremtidens forretning. Vi hjælper jer med at designe en fremtidsorienteret vision og strategi for innovation, som organisationen kan forstå og handle på.

FÅ EN SYSTEAMTISK INNOVATIONSMODEL. Sammen designer, tester og implementerer vi en systematisk innovationsmodel, som hjælper jer til at innovere bedre og med større effekt.

STYRK JERES INNOVATIONSKOMPETENCER. Sammen kortlægger og styrker vi de ansattes innovations-kompetencer gennem konkrete pilotprojekter og praktisk orienterede innovationskurser.

GØR INNOVATIONENSEFFEKTERNE SYNLIGE. Vi hjælper jer med at måle, optimere og kommunikere organisationens innovationseffekter.

 

Det får I med vores Innovation Excellence Program

MÅLING AF INNOVATIONSKRAFTEN. Vi måler organisationens innovationskraft, og giver konkrete anbefalinger til, hvordan I bedst og hurtigst kan styrke den.

HJÆLP FRA ERFARNE KONSULENTER. Vores erfarne konsulenter hjælper jer med at omsætte anbefalingerne fra innovationsmålingen til konkrete metoder og adfærd, som hjælper jer til at innovere bedre og med større effekt.

FRI ADGANG TIL INNOVATIONSKURSER. Send jeres ledere og medarbejdere afsted på vores innovationskurser, så I hele tiden udvikler og vedligeholder organisationens innovationskompetencer.

INSPIRENDE NETVÆRKSSEMINARER. Del dine erfaringer med andre ledere og specialister og få nye og praktiske vinkler på, hvordan I skaber en mere innovationsvenlig organisation.

MODERNE INNOVATIONSVÆRKTØJER . Brug vores innovationsværktøjer til at designe, validere og skalere nye ideer - og måle værdien af det.

Book er virtuelt møde i dag

Ring til os på 7022 2424 eller find en ledig tid i vores kalender, book det tidspunkt der passer dig bedst, og vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

Find et tidspunkt der passer dig