Få en innovationsstrategi med vores 2-dages Innovation Boot Camp

Vi har designet en Innovation Boot Camp, som på bare to dage hjælper jer med at skabe et fælles sprog for innovation i virksomheden, og få sat strategisk retning og mål for virksomhedens fremtidige innovationsindsats. Jeres virksomhed ender med en konkret plan for, hvilken rolle innovation skal spille i virksomheden, hvordan det vil hjælpe virksomheden til at skabe en mere attraktiv fremtid, og hvordan I bedst fører den ud i livet.

Forløbet designes i samarbejde med jer, men indeholder typisk følgende punkter.

Hvad har ændret sig, og hvad vil ændre sig i fremtiden?

Et vigtig del af vores innovation Boot Camp er at bringe jer ind i fremtiden, da det vil kunne bruges til at skabe en klar og relevant retning for den fremtidige innovationsindsats. Vi samler megatrends og modtendenser sammen, bearbejder dem, og får skabt fælles billeder af, hvad der vil påvirke virksomhedens fremtid.

Hvad vil fremtidens forandringer betyde for jeres virksomhed?

Med et klart og fælles billede af hvad der vil påvirke virksomhedens fremtid, vil vi arbejde os frem til en fælles forståelse af, hvad det så rent faktisk betyder for virksomheden. Hvad giver det af muligheder, og hvor vil I være sårbare? Det mangler otte ud af ti virksomheder i dag en tydelig holdning til, men vores Innovation Boot Camp søger for, I får en.

Hvor skal virksomheden innovere?

De fleste ledere og medarbejdere i danske virksomheder er enige om, at innovation er vigtigt. De færreste kan dog svare på, præcis hvor der er behov for at tænke nyt og innovativt. På vores Innovation Boot Camp finder vi det svar, og bruger det til at formulere en synlig og letforståelig retning for virksomhedens innovationsindsats.

Hvordan skal vi arbejde med innovation?

Vi gennemgår ni forskellige modeller for innovation, matcher dem med jeres behov og retning for innovation, og finder sammen frem til den innovationsmodel, der bedst indfrier virksomhedens ambitioner og mål. 65% af alle virksomheder mangler i dag en bevidst måde at arbejde med innovation på, så det vil være et vigtigt punkt på vores Innovation Boot Camp.

Design af KPI’er?

Vi formulerer sammen de rigtige lærings- og adfærdsorientererede KPI’er, som vil holde innovationen på rette spor. Vi hjælper jer med at  gøre dem simple, retningsgivende og lette at forstå og kommunikere.

Kontakt os i dag?

For yderligere dialog om, hvordan jeres Innovation Boot Camp kan designes og gennemføres, er du meget velkommen til at ringe til Henrik Karlsen på +45 2461 6480. Du kan også vælge at udfylde formularen nedenfor, og vi vil ringe dig op.


Links:

DOWNLOAD VORES KANVAS TIL DESIGN AF INNOVATIONSSTRATEGI