fbpx
forandringsledelse
Mål virksomhedens innovationskraft

Innovation Assessment

En uvildig analyse og benchmark af virksomhedens innovationskraft, og konkrete anbefalinger til hvordan I bedst kan styrke den.

Er jeres innovationskraft stærk nok?

En Innovation Assessment giver jer en uvildig og præcis analyse af virksomhedens nuværende innovationskraft - og konkrete anbefalinger til, hvordan I bedst styrker den.

Sammen designer vi undersøgelsen til jeres behov, så I får den indsigt, der er vigtig for jer. Det giver jer optimale muligheder for at sætte de forandringer og tiltage i gang, som vil have positive effekter på jeres innovationskraft.

Vi har gennemført flere end 200 Innovation Assessments, og vores anbefalinger tager altid afsæt i nyeste viden. Er jeres virksomhed Innovation Excellence Programpartner, vil en årlig assessment allerede være inkluderet i jeres program.

Jeg vil gerne ringes op
+ 13 års datagrundlag
+ 200 gennemførte målinger

Forløb på 3 til 5 uger

  • Design
  • Interviews
  • Analyse
  • Anbefalinger

Sammen designer vi undersøgelsen, så I får de svar, som er vigtige for jer. Det giver jer det bedst mulige udgangspunk for at kunne igangsætte konkrete forandringer og tiltag, som vil styrke virksomhedens innovationskraft.

Design
Interviews
Analyse
Anbefalinger

Vi har siden 2005 gennemført mere end 200 målinger af virksomheders innovationskraft. Det har ikke bare givet os en dyb indsigt i, hvordan innovationskraften ser ud i dansk erhvervsliv. Vi ved også, hvad der skal til for at blive bedre.

Testimonial til The innovation board om en innovation assessment

“Samarbejdet med The Innovation Board har givet os ny og værdifuld viden om, hvordan vi bliver endnu bedre til at arbejde med innovation”

Sven Thormahlen, Senior Vice Presidet, Arla

Ring mig gerne op