forandringsledelse

Innovation Assessment

Uvildig analyse og benchmark af jeres nuværende innovationssystem samt anbefalinger til, hvordan I bliver endnu bedre.

Innovation assessment

En innovation assessment giver jer en uvildig og præcis analyse af virksomhedens nuværende styrker og svagheder i økosystemet for innovation - og konkret rådgivning om, hvordan I bedst styrker det.

Sammen skræddersyr vi undersøgelsen til jeres behov, så I får den indsigt, der er vigtig for jer. Det giver jer optimale muligheder for at sætte de forandringer i gang, som vil have positive effekter på jeres innovationskraft og return-on-innovation. Vores anbefalinger tager altid afsæt i den seneste research.

Er jeres virksomhed Innovation Excellence Programpartner, vil en årlig innovation assessment være inkluderet i jeres program.

Vi har siden 2005 gennemført mere end 200 assessments af virksomheders evne til at innovere. Det har ikke bare givet os en dyb indsigt i, hvordan innovationskraften ser ud i dansk erhvervsliv. Vi ved også, hvad der skal til for at blive bedre.

Testimonial til The innovation board om en innovation assessment

“Samarbejdet med The Innovation Board har givet os ny og værdifuld viden om, hvordan vi bliver endnu bedre til at arbejde med innovation”

Sven Thormahlen, Senior Vice President, Arla
Henrik Karlsen udføre innovation assessment, innovation management, innovationsstrategi og innovationsregnskab

Henrik Karlsen

Partner
hk@theinnovationboard.com +45 2461 6480

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan gennemføre en innovation assessment for jeres virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte Henrik Karlsen for en uforpligtende snak.