Disruption workshop

Mange virksomheder taler lige nu om disruption, men kun få er kommet dertil, hvor de forholder sig strategisk og organisatorisk til det. Der løbes dermed en stor strategisk risiko for, at virksomhedens produkter, processer og forretningsmodeller udfordres af mere innovative alternativer. Samtidig går mange virksomheder glip af enorme muligheder for at udnytte dens innovationskraft til at styrke fremtidens forretning.

The Innovation Board guider jer på tre timer godt omkring disruption og gør jer bl.a. klogere på følgende.

Hvad er disruption?

Vi starter med det basale og får skabt en fælles forståelse for, hvad disruption er, og hvordan det adskiller sig fra andre former for innovation. Vi illustrerer de vigtigste budskaber gennem konkrete eksempler.

Hvor udsatte er I for disruption?

Nogle virksomheder er naturligvis mere udsatte for disruption end andre, men fakta er, at ingen er immune. Vi introducerer jer til metoder og værktøjer, som I kan bruge til at skabe et konkret og fælles billede af, hvor udsat jeres virksomhed er.

Hvordan bør I forholde jer til truslen fra disruption?

Valg af strategi betyder langt mere end branche og sektor, når det handler om innovation. I er med andre ord selv herre over, om disruption er en trussel eller en mulighed. Vi gennemgår de mange forskellige strategiske valg, I som virksomhed har – selvfølgelig i relation til jeres konkrete trussels- og mulighedsbillede.

Hvilke krav stiller disruption til organisationen?

En ting er at have en plan for, hvordan I som virksomhed forholder jer til disruption, men noget andet er at eksekvere den. At arbejde strategisk og systematisk med disruption, hvad enten det er en trussel eller en mulighed, stiller krav til virksomhedens innovationskraft. Vi viser jer, hvordan andre virksomheder, der minder om jeres, har skabt de organisatoriske rammer for at kunne arbejde med disruption.

Kontakt os for at booke jeres workshop

Du er meget velkommen til at kontakte Henrik Karlsen for en uforpligtende snak. Henrik kan træffes på telefonnummer 2461 6480 eller via hk@theinnovationboard.com.

Relevante links:

Så udsat er jeres virksomhed for digital disruption