Kom helt tæt på brugerne med designtænkning

Designtænkning egner sig rigtig godt til de tidlige faser af virksomhedens innovationsproces, da det giver jer optimale muligheder for at komme helt tæt på brugerne og udvikle og teste ideer og prototyper, som løser kundernes konkrete problemer – også kaldet jobs-to-be-done. En god proces for designtænkning indeholdet typisk følgende fem faser.

Der findes mange forskellige metoder og processer, der understøtter designtænkning. De mest anvendte metoder lige nu er Google Design Sprint og Double Diamond metoden, som er udviklet af British Design Council.

Vi faciliterer designdrevne innovationsforløb

Vi faciliterer designdrevne innovationsforløb for private og offentlige virksomheder. Med afsæt i eksempelvis 3-5 dages design sprint hjælper vi virksomheder med at komme helt tæt på kundernes og brugernes behov, når et innovationsprojekt startes op. Vores facilitering sikrer, I kommer godt gennem alle faserne vist i figuren ovenfor, og øger sandsynligheden for, at jeres innovationsprojekt kommer godt fra start.

Vi designer innovationsprocesser med afsæt i designtænkning

Vi hjælper virksomheder med at designe og implementere innovationsprocesser, der har afsæt i designtænkning. Et typisk samarbejde foregår på den måde, at vi sammen konkretiserer et antal pilotprojekter, hvor forskellige metoder testes og evalueres. Erfaringerne fra pilotprojekterne bruger vi til at designe en færdig designdrevet innovationsproces, som kan skaleres og forankres til resten af organisationen. Vi kan også hjælpe jer med at designe den rigtige governance model, de rette KPI’er og definere de roller- og ansvarsområder, der skal til for at udvikle og fastholde en stærk innovationskraft i virksomheden.

Vi uddanner ledere og specialister i designtænkning

Innovationen i enhver virksomhed drives af mennesker. Vi hjælper virksomheder med at dygtiggøre både ledere og medarbejdere inden for designtænkning. Vores kurser har altid et praktisk format, da det er sådan, mennesker lærer bedst. Vi afholder både kundetilpassede kursusforløb, som vi designer i samarbejde med med jer, og åbne kursusforløb, hvor virksomhedens medarbejdere lærer nyt sammen med deltagere fra andre innovative virksomheder.

Kontakt os for yderligere dialog

For yderligere dialog om, hvordan jeres virksomhed kan blive bedre til designdrevet innovation, er du meget velkommen til at ringe til Henrik Karlsen på 2461 6480. Du kan også vælge at udfylde formularen nedenfor, og vi vil ringe dig op.