Få jeres innovationsprojekt godt fra start med et faciliteret design sprint

Vores faciliterede design sprint er et komprimeret og designdrevet innovationsforløb, som har sin oprindelse hos Google Ventures. Typisk kører forløbet over 3-5 sammenhængende dage. På dag ét stilles deltagerne, som er bredt sammensat af medarbejdere på tværs af virksomheden, en konkret udfordring, der kræver en ny tilgang og løsning. I løbet af få dage bliver I klogere på udfordringen, genererer nye ideer, og designer konkrete prototyper, som på forløbets sidste dag testes på konkrete brugere, kunder eller borgere. Den hurtige gevinst for jer er, at I får gjort jeres ideer konkrete, bragt dem tæt på de mennesker, de skal gøre en forskel for, og får jeres prototyper valideret, inden I bruger penge på at lancere dem

Et faciliteret design sprint egner sig godt til udvikling og validering af nye produkter, services, processer, strategier og forretningsmodeller.

Et design sprint besvarer tre centrale spørgsmål

Et godt gennemført design sprint besvarer tre centrale spørgsmål, som er væsentlige for ethvert innovationsprojekt. De tre spørgsmål er:

  1. Er det problem, virksomheden forsøger at  levere en ny løsning på, også et reelt problem hos brugerne, kunderne eller borgerne?
  2. Er virksomhedens idé til en ny løsning bedre end de alternativer, der allerede findes?
  3. Er der et kommercielt potentiale for virksomheden i at løse problemet med en ny løsning?

Kontakt os for spørgsmål, cases og priser

Ring os på +45 7022 2424 hvis du er interesseret i høre mere om vores faciliterede design sprint, eller udfyld formularen nedenfor og vi vil ringe dig op.

Links:

SKOV A/S BRUGER DESIGN SPRINT TIL UDVIKLING AF DERES DIGITALE FORRETNING