Lær designdrevet innovation i praksis

Designtænkning er for alvor blevet en vigtig del af virksomhedens værktøjskasse, når det handler om at udvikle og validere nye ideer og forretningsmodeller. Og med god grund. Designdrevne innovationsprocesser bidrager nemlig til både stærkere brugerfokus og kortere time-to-market, ligesom det også har positive effekter på arbejdet internt i et projektteam. Deltag på dette praktisk orienterede kursusforløb og lær at tage en idé fra de helt indledende faser og frem til det punkt, hvor du og din virksomhed står med et valideret produkt og forretningsmodel.

Format

Kurset indeholder i alt tre spændende moduler, som dækker hele processen fra at forstå en kundes eller brugers behov og frem til det stadie, hvor du og din virksomhed står med en konkret prototype og forretningsmodel til løsning af behovet. Imellem modulerne arbejder du med din konkrete idé og udfordring hjemme i virksomheden. På den måde tilegner du dig den nyeste praktisk metoder, som vil kunne forankres i din virksomhed.

Deltagerprofil

Forløbet er for dig, som til daglig arbejder med udvikling af nye og innovative produkter, services og forretningsmodeller. Det kan være i en stor, etableret virksomhed eller som iværksætter i et mindre start-up. Du kan også arbejde i en offentlig organisation. Du har under alle omstændigheder et ønske om at gøre innovations- og udviklingsprojekter mere brugerfokuserede og hurtigt blive i stand til at udvikle og validere produkter, services og forretningsmodeller, som kan gøre en markant forskel for dig og din virksomheden.

Udbytte

Dette forløb vil både have konkret udbytte for dig personligt og for den virksomhed, du repræsenterer. Du vil fx:

  • Lære at drive en komplet designdrevet innovationsproces fra start til slut
  • Lære at definere de problemer og muligheder, som vil gøre en reel og markant forskel for virksomhedens brugere og kunder.
  • Lære hurtigt og billigt at omsætte virksomhedens innovative udfordringer til konkrete og innovative produkter, services og forretningsmodeller.
  • Lære hurtigt og billigt at teste og validere ideer, prototyper og forretningsmodeller.
  • Lære at bruge en ny, involverende og transparent innovationsproces, som vil have positiv og vedvarende effekt på virksomhedens innovationskultur.

Kursusdage

De tre kursusdage vil foregå på følgende dage i København.

Modul 1: 8. september 2020

Modul 2: 22. september 2020

Modul 3: 6. oktober 2020

Pris

Prisen for de tre moduler er 8.995 kr. + moms per person. Tilmelder virksomheden to personer, gives der en rabat på 10% per person. Ved tre tilmeldinger stiger rabatten til 20%. Er din virksomhed Innovation Excellence Programpartner, er det gratis at deltage for de første to deltagere.

Tilmelding og spørgsmål

Du kan tilmelde dig kurset ved at udfylde formularen nedenfor. Har du spørgsmål, så ring til Henrik Karlsen på hk@theinnovationboard.com eller ring til ham på +45 2461 6480.