forandringsledelse
Mål, styrk og kommuniker værdien af virksomhedens innovation

Vores business case simulator gør det lettere at få penge til innovation

Få fuld transparens i virksomhedens investeringer i innovation

Virksomheder investerer stadig større summer i innovation, men mange har vanskeligt ved at synliggøre, hvordan disse investeringer konkret bidrager til virksomhedens vækst, indtjening og markedsværdi. Vores business case model for innovation tager hånd om dette, og giver virksomheden fuld transparens om, hvordan de kan optimere, dokumentere og kommunikere deres return-on-innovation.

Læs case fra SE
8 x tilbagebetales investeringer i innovation typisk med
40 % af innovationschefer mangler penge til innovation

Få valide scenarier for innovationens bidrag til den fremtidige vækst og indtjening

Vores business case model for innovation kan på få minutter generere valide scenarier for innovationsprojekters forventede bidrag til eksempelvis virksomhedens omsætning og bundlinje. Vores avancerede simulationsmotor tager automatisk både de kommercielle og tekniske usikkerheder med i beregningen, og øger dermed troværdigheden i jeres prognoser.

Kend innovationens bidrag til virksomhedens markedsværdi

Jeres innovationsprojekter udgør en væsentlig del af virksomhedens markedsværdi, da de har direkte indflydelse på virksomhedens fremtidige evne til at generere vækst og indtjening. Vores business case model for innovation synliggør denne værdiskabelse, og holder øje med, hvordan den over tid udvikler sig. Den interne dialog om innovation kommer i virksomheden dermed til at handle om, hvad innovationen er værd, og ikke kun hvad den koster.

De kommercielle og tekniske usikkerheder bliver synlige for alle

Ethvert innovationsprojekt indeholder både tekniske og kommercielle usikkerheder. Vores business case model for innovation holder hele tiden øje med de mest kritiske usikkerheder, og hvad de har af konsekvenser for innovationsprojekternes værdi og risici. Det hjælper jer til løbende at optimere virksomhedens innovationsindsats og return-on-innovation - og ikke mindst reducere risici.

Få en gratis demo