fbpx
forandringsledelse
Blev bedre til innovation

Find en innovationsworkshop eller et forløb, der bringer jer hurtigt videre

Vi har samlet vores mest populære innovationsworkshops og forløb, som måske også kan hjælpe jeres virksomhed til at blive bedre til innovation.

Google Design Sprint

Et Google Design Sprint er et kort og intensivt innovationsforløb, hvor en lille gruppe af udvalgte ledere og medarbejdere på bare 3 til 5 dage udvikler, tester og validerer en prototype på et nyt produkt, service, strategi eller forretningskritisk proces. Processen er både energiskabende og adfærdsfremmende. Vi faciliterer processen for jer, og sørger for, I kommer i mål med et godt resultat.

Læs mere

Forstå disruption på 2 timer

Mange virksomheder taler om disruption, men kun få er kommet dertil, hvor de forholder sig strategisk og organisatorisk til det. Der løbes dermed en stor strategisk risiko for, at virksomhedens produkter, processer og forretningsmodeller udfordres af mere innovative alternativer. På bare 2 timer gør vi disruption letforståeligt for jer, og giver jer et billede af, hvordan det kommer til at påvirke jeres virksomhed.

Læs mere

Innovation Boot Camp

På bare to dage hjælper vi jer med at skabe et fælles sprog for innovation i virksomheden og få sat strategisk retning og mål for virksomhedens fremtidige innovationsindsats. Jeres virksomhed ender med en konkret plan for, hvordan innovation vil hjælpe virksomheden til en stærkere konkurrenceevne og bedre indtjening.

Læs mere

Innovation Excellence Program

Vores Innovation Excellence Program er et fleksibelt og omkostningseffektivt forbedringsprogram, som hjælper jer med at forbedre virksomhedens innovationskraft. Programmet tilpasses virksomhedens konkrete behov og budget, og giver jer adgang til innovationskurser, netværksseminarer og erfarne konsulenter, som hjælper jer med at gennemføre de fire trin, der vil bringe virksomheden et niveau op rent innovationsmæssigt.

Læs mere