Bliv en mere agil virksomhed og styrk innovationskraften

At være en agil virksomhed handler om meget mere end blot at implementere en ny udviklings- og innovationsproces. Det handler i mindst ligeså høj grad om at sikre agilitet i strategien, lederskabet og adfærden og i de strukturer og regler, som former en agil virksomhed. Det er stadig en udfordring i rigtig mange virksomheder, som i bund og grund stadig er designet med afsæt Henry Fords snart hundrede år gamle tanker. Det egner sig godt til stabilitet og forudsigelighed, men ikke til nutidens innovationssamfund.

Fordelene ved at være en agil virksomhed er mange. De mest oplagte er større kundefokus og stærkere forandringsevne og innovationskraft.

Find ud af hvordan I bliver en mere agil virksomhed

De fleste virksomheder, hvad enten de er private eller offentlige, har et ønske om at blive mere agile. Vi kan hjælpe jer med at præcisere, hvor langt I er kommet på rejsen, hvad der skal til for at blive en endnu mere agil virksomhed, og hvordan I bedst kommer i mål.

Brug agiliteten til at øge virksomhedens innovationskraft

En agil virksomhed opnår en stærkere innovationskraft, og især hvis de agile tanker kobles sammen med best practice inden for designtænkning og LEAN startup. Vi har hjulpet flere end 200 virksomheder godt på vej, og deler gerne vores erfaringer og metoder inden for strategi, forandringsledelse og innovation med jer. Vi involverer os gerne i alt fra inspirationsworkshops til længerevarende forløb.

Kontakt os for yderligere dialog

For yderligere dialog om, hvordan I kan skabe en mere agil virksomhed er du meget velkommen til at ringe til Henrik Karlsen på 2461 6480. Du kan også vælge at udfylde formularen nedenfor, og vi vil ringe dig op.